Steun ons duurzame project – Donatie

Beste Lezer,

Wij zijn blij om u te kunnen vertellen dat de nieuwe moskee “Breda Yeni Camii” in onze gemeenschap eindelijk is geopend. Deze moskee is een belangrijke plaats voor veel mensen in onze gemeenschap en we zijn dankbaar dat we een plaats hebben om te bidden, te leren en te samenkomen.

Er is echter nog werk aan de winkel om de moskee volledig te laten functioneren. Wij willen graag zonnepanelen neerzetten om onze energiekosten te verlagen en onze duurzame inspanningen te vergroten. Dit zonnepanelen zullen niet alleen helpen om onze kosten te verlagen, maar ook om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Het totale kostenbedrag voor het installeren van zonnepanelen op beide gebouwen bedraagt 94.000 euro.

Wij vragen daarom uw hulp om dit project te realiseren. Elke donatie, hoe klein ook, zal ons helpen om ons doel te bereiken en de moskee verder te laten floreren. Als u in staat bent om te doneren, zouden we u dankbaar zijn als u dat zou willen doen. U kunt een donatie doen via onze website of door ons te contacteren voor meer informatie.

Bovendien, als u het bericht over onze oproep om donaties wilt delen met uw vrienden en familie, zou dat ons enorm helpen om ons doel te bereiken. Hoe meer mensen het bericht zien, hoe groter de kans dat we het benodigde bedrag bijeen krijgen om de zonnepanelen te installeren.

Bedankt voor uw overweging om te doneren aan dit belangrijke project. Wij hopen dat we binnenkort in staat zullen zijn om de zonnepanelen te installeren en onze duurzame inspanningen te vergroten.

Betalingsmogelijkheden:
BANK:
T.n.v. Islamitische Stichting
NL10 INGB 0005 9428 36

Tikkie:

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html…

Met vriendelijke groet,

Breda Yeni Camii Moskee

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *