Breda Yeni Camii – Donatie

Doneer, investeer in je eigen toekomst en verdien het dubbel en dwars terug!

Wie een moskee bouwt met de intentie Allah S.W.T. te behagen, voor hem bouwt Allah het soortgelijke in het Paradijs(Bukhari en Muslim).

De moskee zal bestaan uit 2 bouwlagen.  Op de eerste bouwlaag kunnen mannen hun geloof belijden, terwijl er op de tweede bouwlaag een vide wordt gerealiseerd. Hier hebben ook  vrouwen de mogelijkheid om boven hun geloof te belijden. De gebedsruimte zal 520 m2 groot worden.  Op deze oppervlakte  zijn alle twee de lagen inbegrepen.

Op iedere verdieping zal er sanitaire voorzieningen worden getroffen.  Hier kunnen mannen en vrouwen zich afzonderlijk ritueel wassen om het gebed voor te gaan.

Een belangrijke verbetering ten opzichte van de huidige situatie is dat de vrouwen ook ruimschoots voorzien worden in hun behoeften. Ook zij kunnen nu op een gelijkwaardige manier deelnemen aan de gebedsdiensten en de overige voorzieningen in de moskee.

Het dak zal voorzien worden van zonnepanelen, zodat we de energie op een duurzame manier kunnen benutten. Tevens zal er in het gebouw gebruik worden gemaakt van warmtepompen in plaats van de reguliere radiatoren. Op deze manier proberen we het gebouw zo duurzaam mogelijk te maken.

Tevens zullen er 80 parkeerplaatsen aangelegd worden op eigen terrein, zodat er zo min mogelijk overlast veroorzaakt  zal worden.

Voor- en achternaam / adınız ve soyadınız*(Vereist)

Door te doneren ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden

Doneer NU!

Wilt u behoren tot een van deze mensen? Dit is dan uw kans: Geef deze actie door aan uw naasten en wie weet bent u de sleutel waardoor mensen worden overtuigd. En insha’Allah zal Allah u hier rijkelijk voor belonen.

De profeet, vrede zij met hem, zegt hierover het volgende: “Een ieder die een goede Sunnah in de Islam heeft geïntroduceerd, krijgt de beloning daarvoor en ook de beloning voor het feit dat anderen dit navolgen, zonder dat er iets van de beloning van diegene die de sunnah navolgen afgaat”

In een andere Hadith wordt het volgende vermeldt: “Touba (blijde tijding) voor diegene die een sleutel is tot het goede en een slot voor het kwade”


Online donaties

Islamitische Stichting
NL10 INGB 0005 9428 36